Oct.06

Servicii turism – promovare, consultanta, clasificare pensiuni, site-uri

Servicii turism – promovare, consultanta, clasificare pensiuni, site-uri

Servicii profesioniste dedicate din 2004 – coordonator de proiecte si reprezentant al unor firme de specialitate, marketing si web design – 15 ani de experienta in domeniile turism, marketing si IT, destinate proprietarilor/administratorilor de structuri turistice de cazare din Bucovina/Suceava, in special, dar nu numai …

1. Promovarea ofertelor turistice de calitate din regiunea istorica Bucovina/Romania prin strategii de marketing active si eficiente.

2. Spatiu destinat promovarii si publicitatii turistice in portal-uri turistice specializate: 4 portal-uri specializate situate in locuri de top in motorul de cautare Google.

3. Promovare activa in retelele de socializare (in total, zeci de mii de aprecieri/like-uri pentru conturile administrate): Facebook, Youtube, Twitter, Google Plus, Instagram etc.

4. Realizarea site-urilor profesioniste pentru pensiuni/hoteluri, design adaptat domeniului turismului si optimizare pentru cautarile pe Google. Site-urile sunt adaptate pentru o accesare optima pe toate dispozitivele: laptop sau desktop, tableta sau smartphone.

5. Realizarea  materialelor promotionale cu specific turistic: foto si video cu aparatura Nikon DSRL, pliante, brosuri, carti de vizita, ghiduri turistice ale zonei, harti turistice personalizate etc.

6. Consultanta/asistenta turistica de specialitate privind: clasificarea structurilor turistice (pensiuni, hoteluri, cabane, vile); accesarea unor informatii utile in vederea initierii, mentinerii sau optimizarii activitatii turistice (marketing si studiul pietei/ofertei turistice din tara si din strainatate, proiecte de finantare in domeniul turism, punerea in legatura cu reprezentantii agentiilor de turism din tara si din strainatate, accesarea informatiilor privind legislatia in domeniu, alte servicii utile).

Tarifele: sunt foarte accesibile, comparativ cu majoritatea celor din piata de marketing; raport calitate/pret excelent; este inclusa si deplasarea pentru colectarea datelor si realizarea fotografiilor.

Servicii profesioniste oferite: carti de vizita Suceava; pliante brosuri Suceava; pliante pensiuni Suceava; promovare web Suceava; servicii de promovare pe internet dedicate atat companiilor cat si persoanelor fizice din Suceava; consultanta clasificare pensiuni pentru Suceava; materiale de prezentare Suceava; marketing Suceava; marketing online Suceava; realizare magazin online Suceava; administrare site Suceava; servicii webdesign Suceava; promovare site Suceava; realizare fotografii DSRL Suceava; diverse aplicatii web Suceava; cele mai bune preturi pentru crearea unui site in Suceava; la crearea unui site pentru firmele din Suceava clientii beneficiaza de multiple avantaje si suport; posibilitatea crearii realizarii unui site ieftin pentru zona Suceava; firma de wedesign cu sediul in Suceava realizeaza site-uri si magazine OnLine profesioniste cu tarifele cele mai bune de pe piata actuala …

Detalii: 0754 935871

Carte de vizita Emil David, Suceava, Bucovina - servicii promovare marketing social media realizare siteuri magazine OnLine

Servicii,Turism
Recomandati articolul:
  • facebook
  • twitter
  • gplus

Despre emildavid

SERVICII SPECIALIZATE: coordonator de proiecte si reprezentant firme de specialitate, domeniile IT, marketing si web design, experienta din anul 2004 - servicii de promovare online pentru turism, precum si pentru alte domenii de activitate (portaluri specializate si campanii de promovare prin social-media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Google Plus etc); realizare site-uri si magazine online e-commerce Suceava; fotografii profesioniste cu aparatura DSRL; studii de impact & consultanta pentru dosare clasificare pensiuni/hoteluri; materiale promotionale Suceava, carti de vizita, pliante, CD de prezentare.
100% profesionalism reprezinta 100% reusita !

Lasati un comentariu

Verificare *Captcha loading...

Comment