Mai.10

Realizare site-uri si magazine OnLine profesioniste Suceava

Realizare site-uri si magazine OnLine profesioniste Suceava

Servicii profesioniste, coordonator de proiecte si reprezentant al unor firme de specialitate, marketing si webdesign – experienta de peste 14 ani si un portofoliu de peste 1.800 site-uri/magazine OnLine finalizate pana in prezent (din 2004) – realizare creare site de prezentare si/sau magazin OnLine, cu personalizare pentru orice domeniu de activitate (site, site-uri, sait-uri, pagini internet, pagini web, magazin OnLine): turism pensiuni/hoteluri si restaurante, constructii, contabilitate, agricultura, medicina – cabinete, educatie – gradinite si scoli, comert, servicii diverse, vanzare produse, magazine, agentii si institutii etc

Modele de site-uri/magazine finalizate recent:

– site de prezentare pensiune cu rezervari OnLine www.pensiunea-steauanordului.ro
– magazin de vanzari OnLine produse de casa www.produsedecasa-bucovina.ro
– magazin de vanzari OnLine produse din piele naturala www.promotii-pielenaturala.ro
– site de promovare OnLine mobilier rustic www.roundwood-furniture.com

PROMOTIE 2017: Site/magazin OnLine FULL RESPONSIVE, configurat excelent inclusiv pentru mobile/tablete (personalizare standard basic: minim 5 pagini, galerie foto dinamica, pagina date contact cu harta Google si formular, pagini specializate de prezentare firma si vanzare produse/servicii, butoane social-media, messenger etc) + optimizare SEO pentru rezultate cautare in prima pagina Google + domeniu (nume site) gratuit 12 luni + gazduire gratuita 12 luni = NUMAI 110 EURO/site prezentare si 180 EURO/magazin OnLine start-up – TVA INCLUS, fara alte taxe lunare – cele mai bune tarife de pe piata pentru acest nivel calitativ al serviciilor …

IMPORTANT: un site/magazin creat in mod profesionist, fara de unul realizat de amatori, presupune peste 50 de proceduri suplimentare, dupa lansarea OnLine, pentru o buna optimizare (SEO) si adaptare la mediul OnLine, obtinandu-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovarii si excluzandu-se erorile de functionare !

Avantajele site-urilor de prezentare si a magazinelor OnLine realizate:

1. Nivel profesionist – site-urile si magazinele OnLine sunt atractive si moderne, construite pe platforme wordpress de actualitate (site-uri/magazine OnLine cu panouri de administrare si conturi de client). Site-urile sunt full responsive, adaptate pentru o accesare optima pe toate dispozitivele: laptop sau desktop, tableta sau smartphone.

2. Interactivitate – site-urile si magazinele OnLine nu sunt statice, ci interactive si dinamice, cu mai multe sectiuni si functii, stimuland atfel interesul vizitatorilor care le acceseaza (aspect important). Toate site-urile/magazinele OnLine contin formulare de contact/mesaje, harta senzitiva Google privind localizarea, contor pentru inregistrarea numarului de accesari, modul Newsletter, butoane social-media (legaturi care paginile de Facebook, Twitter, Youtube etc), galerie foto dinamica, plus multe alte module utile.

3. Specializare – toate site-urile si magazinele OnLine sunt adaptate integral domeniului dedicat si target-ului/publicului caruia i se adreseaza (exemplu: un site pentru domeniul constructiilor va arata complet diferit fata de unul din domeniul medical sau educational, avand atat un aspect, precum si functii si sectiuni diferite).

4. Optimizare – adaptarea pentru motoarele de cautare – SEO (Search Engine Optimization) pentru fiecare site/magazin OnLine, fiind astfel inclus si gasit in prima pagina de cautare Google, Bing sau Yahoo.

5. Fotografii DSRL (la cerere) – calitatea fotografiilor cu aparatura Nikon plasate in site-uri/magazine OnLine este superioara, de nivel profesionist.

6. Retele socializare – crearea periodica de campanii de marketing active in retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube etc) pentru promovarea ofertelor clientilor care au comandat un site sau magazin OnLine.

7. Suport OnLine si telefonic – permanent la dispozitia clientilor, precum si consultanta intiala gratuita privind alegerea celei mai bune si eficiente solutii de promovare a afacerii pe internet – aspectul si numarul de pagini ale site-ului/magazinului OnLine, sloganul companiei/firmei, logo-ul etc.

8. Tarife corect stabilite, cele mai convenabile de pe piata – raportate la calitatea oferita – 150 euro cu TVA inclus pentru un site de prezentare, 195 euro cu TVA inclus pentru un magazin OnLine start-up, hibrid (site de prezentare cu o sectiune speciala de vanzari produse/servicii, cu formular de comanda si plata) si 350 euro cu TVA inclus pentru magazin OnLine premium (complex si specializat), toate aceste variante fiind realizate la un nivel profesionist standard superior (precizare: cand este solicitata si personalizarea suplimentara fata de modelele standard prestabilite, tarifele cresc direct proportional cu nivelul de complexitate si timpul de lucru investit in plus pentru realizarea site-ului/magazinului OnLine).

NOTA 1: la tariful de realizare propriu-zisa a unui site/magazin OnLine (structura/aspect, tabele, texte, fotografii/imagini, pagini, functii si butoane) se adauga, desigur, costurile ulterioare pentru domeniul ales (.ro, .com, .eu etc) si gazduirea pe internet (promotional – primele 12 luni denumirea/domeniul si gazduirea sunt gratuite, plus gratuitate pentru mentenanta de baza).

NOTA 2: un site/magazin creat in mod profesionist, fara de unul realizat de amatori, presupune peste 50 de proceduri suplimentare, dupa lansarea OnLine, pentru o buna optimizare (SEO) si adaptare la mediul OnLine, obtinandu-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovarii si excluzandu-se erorile de functionare !

Completari: timpul de realizare a unui site/magazin OnLine, dupa stabilirea unei programari initiale, este de circa 06-10 zile lucratoare (in functie de programarile in curs).

Servicii profesioniste oferite: webdesign Suceava; creare site web Suceava; servicii web dedicate atat companiilor cat si persoanelor fizice din Suceava; creare site web si magazin OnLine pentru Suceava; realizare site de prezentare Suceava; creare magazin online Suceava; realizare magazin online Suceava; creare sait-uri Suceava; realizare pagini web Suceava; creare pagini pe internet Suceava; administrare site Suceava; servicii webdesign Suceava; promovare site Suceava; diverse aplicatii web Suceava; cele mai bune preturi pentru crearea unui site in Suceava; la crearea unui site pentru firmele din Suceava clientii beneficiaza de multiple avantaje si suport; posibilitatea crearii realizarii unui site ieftin pentru zona Suceava; firma de wedesign cu sediul in Suceava realizeaza site-uri si magazine OnLine profesioniste cu tarifele cele mai bune de pe piata actuala …

Detalii: 0741 405498

Carte de vizita Emil David, Suceava, Bucovina - servicii promovare marketing social media realizare siteuri magazine OnLine

Servicii,Turism
Recomandati articolul:
 • facebook
 • twitter
 • gplus

Despre emildavid

Comentarii(2)

 1. Marcel Tautu
  601 days inainte

  Buna ziua, se poate realiza un site si pentru o firma din Mures ? Va trimit datele prin e-mail, multumesc !

 2. emildavid
  31 days inainte

  Sunt preluate solicitari de realizare site-uri/magazine onLine de oriunde din tara si chiar de peste hotare, realizarea nepresupunand obligativitatea deplasarii.

Lasati un comentariu

Verificare *

Comment