Mar.20

Realizare site-uri si magazine online profesioniste Suceava

Realizare site-uri si magazine online profesioniste Suceava

Servicii profesioniste de web design si marketing: realizare site-uri și magazine online interactive, eficiente, prin proiecte de promovare și web design Suceava – experienta de 15 ani si un portofoliu de peste 1.800 site-uri/magazine OnLine finalizate pana in prezent, din 2004 – realizare site de prezentare si magazin OnLine full responsive cu personalizare pentru orice domeniu de activitate (site, site-uri, sait-uri, pagini internet, pagini web, site Suceava, magazin OnLine Suceava, web design Suceava, agentie web design, web designer Suceava): turism pensiuni/hoteluri si restaurante, constructii, contabilitate, agricultura, medicina – cabinete, educatie – gradinite si scoli, comert, servicii diverse, vanzare produse, magazine, agentii si institutii etc

Selectie de modele de site-uri/magazine finalizate recent 2018-2021:

– site de prezentare pensiune cu rezervari OnLine www.pensiunea-steauanordului.ro
– magazin de vanzari OnLine produse de casa www.produsedecasa-bucovina.ro
– magazin de vanzari OnLine produse din piele naturala www.promotii-pielenaturala.ro
– site de prezentare servicii cu programare OnLine curățenie birouri și locuințe particulare Suedia www.vannersstadservice.se
– magazin de vanzari OnLine panouri solare www.instalatii-panourisolare.ro
– magazin de vanzari OnLine lubrifianți www.lubrefiantispeciali.ro
– site de promovare OnLine mobilier rustic www.roundwood-furniture.com

PROMOTIE 2021 – tarif unic pentru servicii complete IT

Site/magazin OnLine modern FULL RESPONSIVE, configurat optim pentru desktop/laptop, precum si pentru mobile/tablete (personalizare specializata: continut structurat 100% conform domeniului de activitate, galerie foto dinamica, sectiuni cu date contact/harta Google/formular contact si comenzi, paginile site-ului/magazinului sunt specializate pentru prezentare firma si vanzare produse/servicii, butoane social-media incluse, messenger etc) + optimizare SEO pentru rezultate cautare in prima pagina Google, Bing si Yahoo + securizare site/magazin online cu certificat SSL valid pentru accesare HTTPS + promovarea ulterioara a site-ului/magazinului + domeniu (nume site) gratuit 12 luni + gazduire gratuita 12 luni:

 • 240 euro/site simplu de prezentare
 • 300 euro/site standard de prezentare, cu pagini și module suplimentare
 • 360 euro/magazin OnLine mai putin complex, tip start-up
 • 510 euro/magazin OnLine complex, cu pagini si module suplimentare

NOTA: TVA inclus, fara alte taxe lunare – cele mai bune tarife de pe piata pentru acest nivel calitativ al serviciilor.

IMPORTANT: un site/magazin creat în mod profesionist, față de unul realizat de amatori, presupune peste 50 de proceduri suplimentare, după lansarea OnLine, pentru o bună optimizare (SEO) și adaptare la mediul OnLine, obținându-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovării și excluzându-se erorile de funcționare!

Avantajele site-urilor de prezentare si a magazinelor OnLine realizate:

1. Nivel profesionist – site-urile si magazinele OnLine sunt atractive si moderne, construite pe platforme wordpress de actualitate (site-uri/magazine OnLine cu panouri de administrare si conturi de client). Site-urile sunt full responsive, adaptate pentru o accesare optima pe toate dispozitivele: laptop sau desktop, tableta sau smartphone.

2. Interactivitate – site-urile si magazinele OnLine nu sunt statice, ci interactive si dinamice, cu mai multe sectiuni si functii, stimuland atfel interesul vizitatorilor care le acceseaza (aspect important). Toate site-urile/magazinele OnLine contin formulare de contact/mesaje, harta senzitiva Google privind localizarea, contor pentru inregistrarea numarului de accesari, modul Newsletter, butoane social-media (legaturi care paginile de Facebook, Twitter, Youtube etc), galerie foto dinamica, plus multe alte module utile.

3. Specializare – toate site-urile si magazinele OnLine sunt adaptate integral domeniului dedicat si target-ului/publicului caruia i se adreseaza (exemplu: un site pentru domeniul constructiilor va arata complet diferit fata de unul din domeniul medical sau educational, avand atat un aspect, precum si functii si sectiuni diferite).

4. Optimizare – adaptarea pentru motoarele de cautare – SEO (Search Engine Optimization) pentru fiecare site/magazin OnLine, fiind astfel inclus si gasit in prima pagina de cautare Google, Bing sau Yahoo.

5. Certificate SSL – securizarea site-urilor/magazinelor prin tranzitia paginilor web de la formatul simplu HTTP, nesigur, la cel criptat HTTPS, ducand astfel la o crestere semnificativa a increderii utilizatorilor atunci cand acceseaza site-ul/magazinul introducandu-si datele personale, precum si la eligibilitate privind indexarea Google.

6. Domenii (nume) si gazduire – toate site-urile/magazinele beneficiaza, de la inceput, de domenii (nume site/magazin) reprezentative, usor de retinut, precum si de gazduire (hosting) pe servere rapide si securizate, pentru o functionare/vizibilitate optima permanenta, fara caderi nedorite si neproductive (siteup maxim).

7. Fotografii DSRL (la cerere) – calitatea fotografiilor cu aparatura Nikon plasate in site-uri/magazine OnLine este superioara, de nivel profesionist.

8. Retele socializare – crearea periodica de campanii de marketing active in retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube etc) pentru promovarea ofertelor clientilor care au comandat un site sau magazin OnLine.

9. Suport OnLine si telefonic – permanent la dispozitia clientilor, precum si consultanta intiala gratuita privind alegerea celei mai bune si eficiente solutii de promovare a afacerii pe internet – aspectul si numarul de pagini ale site-ului/magazinului OnLine, sloganul companiei/firmei, logo-ul etc.

10. Tarife corect stabilite, cele mai convenabile de pe piata – raportate la calitatea oferita – de la 240 euro cu TVA inclus pentru un site de prezentare, de la 300 euro cu TVA inclus pentru un magazin OnLine start-up, hibrid (site de prezentare cu o sectiune speciala de vanzari produse/servicii, cu formular de comanda si plata) si 510 euro cu TVA inclus pentru magazin OnLine premium (complex si specializat), toate aceste variante fiind realizate la un nivel profesionist standard superior (precizare: cand este solicitata si personalizarea suplimentara fata de modelele standard prestabilite, tarifele cresc direct proportional cu nivelul de complexitate si timpul de lucru investit in plus pentru realizarea site-ului/magazinului OnLine).

NOTA 1: la tariful de realizare propriu-zisa a unui site/magazin OnLine (structura/aspect, tabele, texte, fotografii/imagini, pagini, functii si butoane) se adauga, desigur, costurile ulterioare pentru domeniul ales (.ro, .com, .eu etc) si gazduirea pe internet (promotional – primele 12 luni denumirea/domeniul si gazduirea sunt gratuite, plus gratuitate pentru mentenanta de baza).

NOTA 2: un site/magazin creat in mod profesionist, fara de unul realizat de amatori, presupune peste 50 de proceduri suplimentare, dupa lansarea OnLine, pentru o buna optimizare (SEO) si adaptare la mediul OnLine, obtinandu-se astfel un impact maxim din punct de vedere al marketingului/promovarii si excluzandu-se erorile de functionare !

Completari: timpul de realizare a unui site/magazin OnLine, dupa stabilirea unei programari initiale, este de circa 07-20 zile lucratoare (in functie de programarile in curs si gradul de complexitate/personalizare).

Servicii profesioniste oferite: web design Suceava; web designer din Suceava, SEO site Suceava, creare site web Suceava; web design Suceava; servicii web dedicate atat companiilor cat si persoanelor fizice din Suceava; creare site web si magazin OnLine pentru Suceava; realizare site de prezentare Suceava; realizare site Suceava; creare site Suceava; creare magazin online Suceava; realizare magazin online Suceava; creare sait-uri Suceava; realizare pagini web Suceava; creare pagini pe internet Suceava; administrare site Suceava; servicii webdesign Suceava; promovare site Suceava; diverse aplicatii web Suceava; cele mai bune preturi pentru crearea unui site in Suceava; la crearea unui site pentru firmele din Suceava clientii beneficiaza de multiple avantaje si suport; posibilitatea crearii realizarii unui site ieftin pentru zona Suceava; agentie de web design din Suceava; firma de web design cu sediul in Suceava realizeaza site-uri si magazine OnLine profesioniste cu tarifele cele mai bune de pe piata actuala …

Detalii: contact@emildavid.ro

Carte de vizita Emil David, Suceava, Bucovina - servicii promovare marketing social media realizare siteuri magazine OnLine

Servicii
Recomandati articolul:
 • facebook
 • twitter
 • gplus

Despre emildavid

SERVICII SPECIALIZATE: coordonator de proiecte si reprezentant firme de specialitate, domeniile IT, marketing si web design, experienta din anul 2004 - servicii de promovare online pentru turism, precum si pentru alte domenii de activitate (portaluri specializate si campanii de promovare prin social-media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Google Plus etc); realizare site-uri si magazine online e-commerce Suceava; fotografii profesioniste cu aparatura DSRL; studii de impact & consultanta pentru dosare clasificare pensiuni/hoteluri; materiale promotionale Suceava, carti de vizita, pliante, CD de prezentare.
100% profesionalism reprezinta 100% reusita !

Comentarii(2)

 1. Marcel Tautu
  2731 days inainte

  Buna ziua, se poate realiza un site si pentru o firma din Mures ? Va trimit datele prin e-mail, multumesc !

 2. emildavid
  2161 days inainte

  Sunt preluate solicitari de realizare site-uri/magazine onLine de oriunde din tara si chiar de peste hotare, realizarea nepresupunand obligativitatea deplasarii.

Lasati un comentariu

Verificare *Captcha loading...

Comment